Du är viktig för oss och vi handlar med hänsyn åt dig ❤️

Vecks 48 lanserar 21:an julens viktigaste tjänst för att underlätta för dig som kund och det som behövs var dag. Denna tjänst kan användas av boende i Eskilstuna innerstad med omnejd 5 km.

❤️ Ring så handlar vi ❤️

– Ring vårt servicenummer 076-767 91 40 onsdagar-fredagar mellan kl 11:00-15:00 för att lägga en beställning på de produkter du vill få levererade hem till dörren. Självklart kan du beställa från alla våra butiker inne i 21:an.

– På lördag morgon får vårt shoppingbud din beställning, plockar dina varor och gör en sammanställning  av den totala summan på dina beställda produkter.

– När dina varor är plockade och ordern är sammanställd ringer vi dig och tar samtidigt betalt via Swish. När vi tagit mot din betalning levereras din beställning tillsammans med kvitto av vårt shoppingbud, direkt till din dörr. Budet ringer på dörren och kontrollerar att du tar emot varorna.

Om du vill byta eller lämna tillbaka en vara, ber vi dig att kontakta samt besöka butiken på egen hand, då vi ej har möjlighet att hantera returer.

För din och vår säkerhet gäller följande

– Personalen tvättar händer, spritar och använder handskar som byts efter varje leverans.

– Personalen arbetar endast om de är helt friska, utan symptom och inte haft några symptom senaste två veckorna eller har varit i närheten av någon som visat symtom.

– Personalen levererar med högsta säkerhet och håller avstånd på minst 2 meter.