index.php

Flying Tiger Copenhagen är en dansk designkedja som grundades 1995 i Köpenhamn och finns idag på över 900 platser på 30 olika marknader.

 

Kedjan Flying Tiger Copenhagen inriktar sig på egendesignade och överraskande produkter för både hemmet och arbetet till fördelaktiga priser. Hos oss på Flying Tiger Copenhagen finner man även leksaker, hobbyartiklar, spel, snacks, elektronik, festprylar och annorlunda accessoarer. Genomgående för hela sortimentet är snygga, färgstarka, praktiska, överraskande och ofta humoristiska produkter.

 

Välkommen in till Flying Tiger Copenhagen i 21:an i Eskilstuna!

I Bankomats kontantcenter kan du både ta ut och sätta in sedlar via deras automater. Kontakta Bankomats kundtjänst via telefon 010-588 90 90 eller info@bankomat.se om du har några frågor. Du hittar också svar på vanliga frågor här: https://bankomat.se/kundservice/

På Synsam har vi sedan 1968 arbetat för att hjälpa alla i vårt land till ett bättre seende och utseende. Idag består Synsam av över 150 butiker i Sverige och drygt 390 butiker i Norden. De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen. Vår nära och ofta långa kontakt med dig som kund i kombination med det senaste inom mode, sortiment, teknik och undersökningsmetoder gör Synsam till ett klokt och tryggt val – både för dig och dina ögons skull. I vår butik i Eskilstuna hittar du ett stort utbud av bågar, glas och solglasögon i olika prisklasser. Bland annat hittar du bågar från Efva Attling, Gucci, Hugo Boss, Ray-Ban och Cheap Monday.

Öppettider
Mån-Fre 10.00 – 19.00
Lördag 10.00 – 16.00
Söndag 12.00 – 16.00

I vår butik vill vi bjuda på en varm, fräsch och välkomnande atmosfär. Vi vill att det ska vara enkelt och roligt att prova bågar hos oss. Hos Synoptik kan man dessutom få hjälp av våra Diplomerade Glasögonstylister som hjälper till att hitta bågar som passar din ansiktsform, stil och personlighet. I alla våra butiker har vi av Socialstyrelsen legitimerade optiker/kontaktlinsoptiker som arbetar efter Optikbranschens Kvalitetsnorm.

2008 serverade vi sushi för första gången och då i Stockholm. Sex år senare är vi Sveriges största sushikedja och för varje dag som går hittar fler gäster till restaurangerna som andas sushi.

Vi erbjuder aktiva människor sport- och sportmodeprodukter med god funktion, design och kvalitet, till bästa pris. För oss är det en sport att kunna erbjuda dig både kläder och produkter som har god funktion, design och kvalitet, till bästa pris. Vi vill också bjuda dig på ett trevligt besök, hjälpa dig att välja rätt varor och få dig att känna att du är viktig för oss. Välkommen in!

Vi erbjuder våra kunder snabb service med hög kvalitét. Vi lagar skor, tillverkar nycklar och gör skrädderi ändringar. Välkomna!

OBS! Stängt på söndagar.

Ända sedan vår första randiga tröja har vi arbetat efter samma tanke: Barn behöver kläder som låter barn vara barn. För Polarn O. Pyret betyder det barnkläder som underlättar vardagen och som fungerar lika bra till fest. Kläder för barn och baby som håller att ärvas från storebror till lillasyster, och som tål vilda lekar. Hos oss kan du köpa barnkläder och babykläder som är nutida klassiker, älskade favoriter och har världens finaste rand, både i våra butiker och online.

Att äta Tapas är ett sätt att umgås. Man börjar lämpligen med ett glas Sherry eller Sangria. Fortsätter sedan med att pröva två eller tre Tapasrätter. Känner magen för mer fortsätter man att äta och umgås tills man blir mätt. En Tequila passar utmärkt till Tapasrätterna. När man äter Tapas ska man inte ha bråttom. Det tar nämligen lite extra tid för köket att tillreda de olika rätterna som alla tillagas a la minute! Hos oss på Papas Tapas tar man det lugnt och njuter av den goda maten i kära vänners lag.

Välkommen till vår värld av varumärken. Hos oss shoppar du säsongens kollektioner från märken som Stockh lm, Bondelid, Filippa K, Lyle & Scott, Lee, NN07, Ilse Jacobsen, Dobber och många fler. Du kan även beställa dina favoriter från hela vårt webbexklusiva sortiment direkt via tablets i butiken. Välklädd, casual eller preppy. Kom in till oss så guidar vi dig till din stil!